Σύλλογος ΟΤΑ: Υποστελεχωμένοι οι νησιωτικοί δήμοι της Μαγνησίας

Ο Σύλλογός Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, πραγματοποίησε την αποφασισμένη περιοδεία του στους Δήμους των Βορείων Σποράδων ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο τους. Μέσα από τις συνελεύσεις και τις συναντήσεις με τους υπαλλήλους των Δήμων Αλόννησου, Σκοπέλου και Σκιάθου αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα ορισμένων υπηρεσιών, η αυξανόμενη υποστελέχωση των νησιωτικών Δήμων και η έλλειψη επαρκούς μηχανολογικού εξοπλισμού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα εργασιακά θέματα με το νέο “αναπτυξιακό νομοσχέδιο”το οποίο προβλέπει νέες επώδυνες αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο 1264/1982 και στο νόμο 1876/1990 που αφορά τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ).

Επίσης συναντηθήκαμε και με τους Δημάρχους των νησιών. Τους επισημάναμε τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, προβλήματα τα οποία μόνο αν λυθούν, θα μπορέσουμε να έχουμε τις συνθήκες που επιβάλλονται για τους υπαλλήλους και καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Ο Σύλλογός μας πάντα στο πλευρό ων συναδέλφων και στους πιο απομακρυσμένους Δήμους του Ν. Μαγνησίας, ακούει με προσοχή και αφουγκράζεται τα προβλήματά και τις ανησυχίες τους προσπαθώντας να δώσει λύσεις.
Είμαστε εδώ σε κάθε γωνιά των Δήμων της Μαγνησίας ανταποκρινόμενοι στο καθήκον μας. Καθήκον που μας έδωσαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές του συλλόγου.
Είμαστε εδώ για τους συναδέλφους και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες που έχουν κομματικό μανδύα.

Τέλος καλούμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 ενάντια στον αντεργατικό νόμο».