Συμμετοχή Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2023»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην έκθεση κατασκευών «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 19 έως και 22 Οκτωβρίου 2023.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με απόλυτη εξειδίκευση αποτελεί την επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Συγκεντρώνει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών και τις διασυνδέει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

Στην έκθεση παρουσιάζονται: Δομικά Προϊόντα – Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα-Βελτιωτικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα – Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox – Αλουμινίου – Σιδήρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες – Κυβόλιθοι – Κανάλια), Πισίνες – Spa, Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχ/Τα, Ανελκυστήρες κλπ.

Στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr θα βρείτε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, την οποία -εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε- θα πρέπει να την αποστείλετε συμπληρωμένη μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 στο e-mail του Επιμελητηρίου [email protected].

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα     https://buildexpogreece.com/ .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.