Συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Παπανάτσιου

Η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, παρευρέθηκε σε τοπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο από 17 έως 19 Ιανουαρίου 2020.
Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό στην εκκλησία του Πλάτανου Αλμυρού στα πλαίσια της γιορτής του Αγ. Αθανασίου, πολιούχου του χωριού και ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Πλατάνου.
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στο χώρο του Οινοποιείου της Νέας Αγχιάλου, όπου τελέστηκε αρτοκλασία για τον εορτασμό του Αγ. Αθανασίου προστάτη του Αγροτικού Παραγωγικού Συν/μου Ν. Αγχιάλου ” Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, καθώς και στην δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος του Συν/μου, όπου παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου ακολούθησε η κοπή
της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνεταιρισμού. Η κ. Παπανάτσιου συνεχάρει τον Α.Σ. Νέας Αγχιάλου για τη δυναμική και μακρόχρονη πορεία του και δήλωσε ότι στηρίζει πάντοτε τον ΑΣ Αγχιάλου, που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του συνεταιριστικού κινήματος.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συμμετείχε στην εκδήλωση – κοπή πίτας του Συλλόγου Κωφών και Βαρήκοων Μαγνησίας όπου δήλωσε τη πρόθεσή της για συνεχή επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και υποστήριξή τους στα θέματα που τους απασχολούν.
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποντίων Μαγνησίας, και στη συνέχεια στην κοπή πίτας του Συλλόγου Θρακών Βόλου. H κ. Παπανάτσιου συνεχάρη τους συλλόγους για το συνεχές και αξιόλογο έργο τους και τη προσπάθειά τους για τη διατήρηση των παραδόσεων και των εθίμων τους και ευχήθηκε σε όλους ένα δυναμικό και δημιουργικό 2020.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.