Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφης (Δ) ανακηρύσσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επίτιμο δημότη Ζαγοράς Μουρεσίου κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου από τον οποίο ήταν και Καλεσμένος, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ζαγορά ο δήμαρχός της Παναγιώτης Κουτσάφης τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη Ζαγοράς Μουρασίου. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αντώνης Λάσκος παρέθεσε γεύμα στην κεντρική πλατεία Ζαγοράς, όπου ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

Την συμπαράστασή του στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο κ. Παν. Κουτσάφτη, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.
Επίτιμος Δημότης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, ο κ. Παυλόπουλος διατηρεί άσβεστο το ενδιαφέρον για την περιοχή την οποία επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με αφορμή τα 100χρονα του Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Στην επικοινωνία του με τον κ. Κουτσάφτη, ο πρώην ΠτΔ ενημερώθηκε για τις πληγές που άφησαν πίσω τους τα ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων.
“Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η επικοινωνία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και το ζωηρό ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, τον τόπο του.
Επίτιμος Δημότης, συνδημότης – ένας από εμάς στην ουσία, ο κ. Πρ. Παυλόπουλος αποδεικνύει πως η δημόσια εκδήλωση ανακήρυξής του, δεν ήταν απλά μια ακόμη τιμητική τελετή στον θεσμό του ΠΤΔ αλλά η έναρξη μιας προσωπικής σχέσης με μια νέα πατρίδα στο Πήλιο.
Τον ευχαρίστησα θερμά, αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης και δεσμεύτηκα να μεταφέρω το ενδιαφέρον του, τη συμπαράστασή του και τις ευχές του στην τοπική κοινωνία και στα μέλη και τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.