Συμβασιούχοι οδηγοί και συνοδοί για τέσσερα Ειδικά Σχολεία

Θα προσλάβει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για τη Μαγνησία

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πέντε άτομα Δ.Ε. ειδικότητας Οδηγών σχολικών λεωφορείων και πέντε άτομα Δ.Ε. ειδικότητας Συνοδών πλήρους απασχόλησης και για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 30/06/2020 για τέσσερις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη Μαγνησία και μια στα Τρίκαλα.
Συγκεκριμένα θα προσληφθούν από ένας οδηγός και ένα συνοδός για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού, για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου «Οι Κένταυροι», για το 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Βόλου και για το 2ο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγριάς. Οι οδηγοί για τα δύο πρώτα σχολεία θα είναι ειδικότητας Δ.Ε. Οδηγών και για τα δύο δεύτερα Δ.Ε. Οδηγών με ψηφιακό ταχογράφο και οι συνοδοί ειδικότητας Δ.Ε. Συνοδών.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.