Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον νέο Λιμενάρχη Βόλου

Με τον Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, Πλοίαρχο Λ.Σ Δημήτριο Τσίκλο, συναντήθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου στα πλαίσια της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν στον Νομό λόγω της κακοκαιρίας του περασμένου Σεπτέμβρη τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το μείζον θέμα που απασχολεί το λιμεναρχείο που δεν είναι άλλο από την μεγάλη αλλαγή που υπέστη η τοπογραφία του λιμανιού με το ίζημα που έχει δημιουργηθεί λόγω της πλημμύρας. Τονίστηκε η ανάγκη για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος καθώς εμποδίζεται η προσέλευση κρουαζιερόπλοιων, γεγονός που πλήττει οικονομικά την πόλη και την αγορά του Βόλου.

«Η συνεργασία και η σύμπνοια με όλους τους παράγοντες, την Περιφέρεια και τον Δήμο είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα», τόνισε ο Λιμενάρχης και με την σειρά της η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη στήριξή της σε όποια δυσκολία προκύψει στο δύσκολο έργο του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.