Συνάντηση για αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων

Στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας αύριο Σάββατο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» διοργανώνει με την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.) μια επιμορφωτική συνάντηση, με αφορμή τη συμμετοχή της στο 7ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη».

Η συνάντηση θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας αύριο Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο και αφορά φορείς και οργανισμούς όλων των χαρακτηριστικών, Δημοτικές Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας, περιφερειακές ενώσεις, Συλλόγους και Ομάδες όλων των τύπων καθώς και μεμονωμένα άτομα, που επιθυμούν να γνωρίζουν και να είναι έτοιμα, για όσα μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνα για την ατομική και ομαδική ασφάλεια σε χρόνο ανύποπτο.

Θα πραγματοποιηθεί από τους υπεύθυνους της Ένωσης εκπαιδευτική παρουσίαση στην οποία θα αναπτυχθούν θέματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, της καθημερινότητας, υπό τύπου παιχνιδιού, με την συμπλήρωση ενός εύκολου ερωτηματολογίου (13 ερωτήσεων), πάνω στο οποίο αναπτύσσονται τα θέματα ενδιαφέροντος. Η χρονική διάρκεια κυμαίνεται μέχρι 70 λεπτά, ανάλογα την συμμετοχή του κόσμου.

Πλήρης εικόνα όλων των δράσεων είναι δημοσιοποιημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. www.eeedea.gr .

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για την Εκδήλωση: 6973215361

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.