Συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τέσσερις θέσεις σε Σκιάθο και Σκόπελο

Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με πρωτοβουλία της υφυπουργού Παιδείας

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας σχετικά με την επείγουσα ανάγκη συνάντησής τους με τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο μετά την είδηση της μη ανανέωσης των αποσπάσεων τεσσάρων θέσεων αστυνομικών στη Σκιάθο και τη Σκόπελο και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί αυτή η προτεραιότητα.

Η κα Μακρή είχε, ήδη, επικοινωνήσει με τον κ. Μάλλιο για να τον συγχαρεί για την άξια προαγωγή του, μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ παρουσία του Πρωθυπουργού. Μετά την γνωστοποίηση του αιτήματος των Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Υφυπουργός Παιδείας πήρε την πρωτοβουλία και επανήλθε στην επικοινωνία της με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος εξέτασε τη σοβαρότητα της κατάστασης και όρισε τη συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η καίρια παρέμβαση της Υφυπουργού Παιδείας και η τάχιστη ανταπόκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έφεραν την αίσια έκβαση και ικανοποίηση των αιτημάτων των αστυνομικών Μαγνησίας καθώς ο κ. Μάλλιος προχώρησε σε επανέκδοση της διαταγής για την ενίσχυση των νησιών με τη συνέχιση των αποσπάσεων.
Μετά την συνάντηση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας προχώρησε σε θερμές ευχαριστήριες αναφορές στα πρόσωπα του Αρχηγού τους και της Υφυπουργού Παιδείας, με την κα Μακρή να ανταποδίδει και να διαβεβαιώνει για την διαρκή συνδρομή και στήριξή της στο έργο των γυναικών και ανδρών που υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Υφυπουργός Παιδείας έχει αποδείξει, έμπρακτα και διαχρονικά, την παρουσία της στο πλευρό των αστυνομικών υπαλλήλων και των δίκαιων αιτημάτων τους αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο, την προσφορά και το σύγχρονο όραμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που αξίζει υποστήριξης, αναγνώρισης και σεβασμού, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.