Συνάντηση του «Ιππόκαμπου» με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου πραγματοποίησε το ΔΣ του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος»  και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής την Τετάρτη 3 Απριλίου.

 

Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του «Ιππόκαμπου» ενημερώθηκαν από την κ. Παπαδημητρίου αρχικά για το θέμα των πρόσφατων πλημυρών, καθώς και για τις ενέργειες  που γίνονται σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών και την αντιμετώπιση παρόμοιων μελλοντικών  φαινομένων.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν τα Άτομα με Κινητική Αναπηρία δίνοντας  ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της προσβασιμότητας και της ισότιμης συμμετοχής των ΑμεΚΑ σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν στον τομέα της υγείας και της εργασίας.

Η κ. Παπαδημητρίου ενημερώθηκε σχετικά με  τις δικλίδες  που ισχύουν σήμερα ανάμεσα σε αποφάσεις των ΚΕΠΑ και τη δυνατότητα εργασίας, ενώ ειπώθηκε πως πρέπει να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών που υπάρχουν.

Τέλος, δεσμεύτηκε πως θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Ιππόκαμπου συναντήθηκαν με τον νέο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Απόστολο Καναβό, όπου ενημερώθηκαν για τις απαραίτητες διεργασίες που γίνονται για την προετοιμασία και κατάθεση σχετικών προτάσεων.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.