Συνάντηση του Κων. Μαραβέγια με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Παγασών

Επίσκεψη στον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Παγασών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος συζήτησε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Βιδανόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. για ζητήματα της καθημερινότητας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για τη δρομολόγηση λύσεων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία της συνοικίας και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Σύμφωνα με τον κ. Βιδανόπουλο, οι κάτοικοι των Νέων Παγασών διεκδικούν πρωτίστως την αύξηση του συντελεστή δόμησης, όπως επίσης τη μείωση του ΕΝΦΙΑ λόγω αύξησης των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή. Επιπλέον, θεωρούν επιτακτική ανάγκη την μετακίνηση του πεσσού στο σημείο του αρχαίου υδραγωγείου και την απομάκρυνσή του από τον αυτοκινητόδρομο, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο όπου επανειλημμένως έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ακόμη συζητήθηκαν θέματα υποδομών και παρεμβάσεων στον τομέα της καθημερινότητας, με τον κ. Μαραβέγια να διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών και ότι θα συνεργαστεί με το προεδρείο για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των κατοίκων της συνοικίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.