Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό τμήμα Ανήλιο- Τσαγκαράδα

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια των έργων αποκατάστασης οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας στο οδικό τμήμα Ανήλιο – Τσαγκαράδα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανακοίνωση.

Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή, την συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών από πλημμύρες και βροχοπτώσεις που προκάλεσαν κατολισθήσεις και καθιζήσεις του οδοστρώματος. Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται εργασίες στο οδικό δίκτυο Κισσού-Τσαγκαράδας, στη συνοικία Αγ. Κωνσταντίνου Κισσού, σε τρία τμήματα του Μουρεσίου και στην είσοδο της Τσαγκαράδας από Μούρεσι. Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό τμήμα Καράβωμα-Ζαγορά.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Συνεχίζονται τα σημαντικά έργα υποδομών στο ανατολικό Πήλιο για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια οδηγών και οχημάτων. Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες σε ολόκληρο τον Νομό Μαγνησίας.»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.