Συνεχίζονται τα έργα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Καράβωμα – Πουρί

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο Ανατολικό Πήλιο με έργο ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για την συντήρηση και αποκατάσταση του τμήματος Καράβωμα – Πουρί στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέχρι σήμερα το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 95%, με 9 θέσεις πασσαλοσυστοιχιών από το Καράβωμα έως το Πουρί, 5 θέσεις αντιστηριζόμενες με τοιχία οπλισμένου σκυροδέματος ενώ έχει κατασκευαστεί τάφρος απορροής σε μήκος πάνω από 3χλμ για την ομαλή ροή των όμβριων υδάτων και την προστασία της οδού από πλημμυρικά φαινόμενα.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες βρισκόμαστε σε συνεχή κίνηση υλοποιώντας έργα ουσίας που ενισχύουν την οδική ασφάλεια στο οδικό κύκλωμα Πηλίου. Σε μια δύσκολη εποχή για τα δημόσια έργα, σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρων και αλλεπάλληλων κρίσεων, τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζονται, καθώς οι ανάγκες των πολιτών είναι προτεραιότητα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.