Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μεταφορά ζώων συντροφιάς με φορτηγό

Φωτό αρχείου

Σε όλα τα επίπεδα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για την υπόθεση της μεταφοράς ζώων συντροφιάς με φορτηγάκι από αλλοδαπούς, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο, σε αντίθεση με ό,τι δήλωσαν να άφηναν τα ζώα ελεύθερα εκτός της Μαγνησίας.
Στο ζευγάρι των αλλοδαπών που μετέφεραν 43 σκύλους, και τέσσερις γάτες μέσα σε κλουβιά, επιστράφηκε από τις Αρχές το φορτηγάκι με μεσεγγύηση, έως ότου διαπιστωθεί εάν διέπραξαν κάποια αξιόποινη πράξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγάκι, με ξένες πινακίδες, ξεκίνησε προχθές το πρωί από περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου με οδηγό μια αλλοδαπή γυναίκα, και συνοδηγό έναν αλλοδαπό άνδρα και αφού σταμάτησε σε καταφύγιο ζώων σε περιοχή έξω από το Βόλο, φόρτωσε σκυλιά και γάτες. Στη συνέχεια το φορτηγάκι κατευθύνθηκε προς την περιοχή Βελεστίνου, απ’ όπου παρέλαβε επίσης σκυλιά.
Οι ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο φορτηγάκι βρέθηκαν 43 σκυλιά και τέσσερις γάτες, που οι αλλοδαποί δήλωσαν ότι είχαν προορισμό χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, με σκοπό την υιοθεσία. Από το πρωί το φορτηγάκι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς, μετά από πληροφορία που είχε φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελία του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.