Τ. Μπασδάνης: Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών

Μπορεί να κερδηθούν άλλες τέσσερις έδρες, εκτίμησε ο νικητής, ως φαίνεται, των εκλογών

«Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών» δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας το πρωί στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο απερχόμενος αλλά και εκ νέου, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται και τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στη μία το μεσημέρι.
Μάλιστα, όπως εκτίμησε ο ίδιος, μπορεί να κερδηθούν ακόμη και άλλες τέσσερις έδρες από τον συνδυασμό του, ενώ μέχρι τώρα, λαμβάνει (απ΄τα δύο τμήματα όπου ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση) 16 έδρες, 13 έδρες ο κ. Πλαστάρας και 2 έδρες ο κ. Κοπάλης.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «δουλέψαμε σκληρά για να έρθει η μεγάλη ικανοποίηση, ενώ φαίνεται ότι λαμβάνουμε ακόμη και το 80% των ψήφων των επαγγελματιών της μεταποίησης. Δικαιώνεται η σκληρή δουλειά, νιώθουμε περήφανοι για όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά στον τομέα της μεταποίησης. Τα αποτελέσματα τα περιμέναμε… Δεν προκαλέσαμε, ακούστηκαν απαξιωτικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου, ωστόσο, κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα ενωμένοι . Η Μαγνησία έχει τις προϋποθέσεις να πάει μπροστά, και θα κοιτάξουμε, με ποιον τρόπο θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, για να είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους. Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο αριθμός των εδρών θα αυξηθεί με άλλες δύο ακόμη και τέσσερις υπέρ του συνδυασμού του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.