Τα θετικά κρούσματα στη Μαγνησία- Τι έδειξαν τα rapid test

Σε χαμηλούς αριθμούς κινήθηκαν και σήμερα τα θετικά rapid test που εντοπίστηκαν στη Μαγνησία. Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων των μαζικών δειγματοληψιών που έγιναν σήμερα στη Μαγνησία, καταγράφηκαν 12 θετικά rapid test. Από αυτά τα τρία αφορούσαν σε άνδρες και τα υπόλοιπα σε γυναίκες.

Ειδικότερα, στο λιμάνι Σκιάθου σε συνολικό αριθμό 16 δειγμάτων καταγράφηκαν δύο θετικά κρούσματα Covid-19 και αφορούν σε δύο  γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 65 έτη.Στο ΚΑΠΗ Αγ. Βασιλείου σε συνολικό αριθμό 72 δειγμάτων καταγράφηκαν επτά θετικά κρούσματα Covid-19 και αφορούσαν τρία σε άντρες και τέσσερα σε γυναίκες με διάμεση ηλικία τα   38   έτη.

Στο Πανθεσσαλικό πραγματοποιήθηκαν 14 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Στην παραλία Βόλου σε συνολικό αριθμό 17 δειγμάτων καταγράφηκαν δύο θετικά  κρούσματα σε   δύο  γυναίκες με διάμεση ηλικία τα  45έτη, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας σε συνολικό αριθμό  47    δειγμάτων καταγράφηκε   ένα    θετικό κρούσμα Covid-19 και αφορά σε γυναίκα 68  ετών, ενώ στο Δημαρχείο Αγριάς  πραγματοποιήθηκαν 4 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.