Τελετές ορκωμοσίας αποφοίτων στην Πολυτεχνική Σχολή του ΠΘ

Την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι τελετές αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής διπλωμάτων στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 10:00 θα γίνει η αναγόρευση Διδάκτορα και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και στις 12.:30 του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.
Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 10:00 θα γίνει η αναγόρευση Διδάκτορα και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, στις 11:30 του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και στις 13:00 του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Οι τελετές ορκωμοσίας θα γίνουν στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.