Τελευταίο Rise Higher για το καλοκαίρι

Γράφει η Ελευθερία Κεχαγιά για την ομάδα του Rise Higher

Κάπως έτσι η ομάδα του Rise Higher ρίχνει την αυλαία της για το καλοκαίρι ..
Ήρθε η ώρα να βγούμε στον ήλιο, να κάνουμε μπάνια, να υπάρξει μια κάποια ξεκούραση και ανασυγκρότηση, για να γεμίσουμε μπαταρίες και να επανέλθουμε!
Ήταν μια περίοδος δημιουργική για όλους μας και η αλληλεπίδραση με το κοινό ήταν πολλές φορές καίρια..ήταν χαρά μας να σας βλέπουμε να μας κρατάτε συντροφιά, να έχετε απορίες αλλά και παρατηρήσεις . Μέσα από τα live μας ήρθαμε σε διαδικτυακή επαφή με όμορφους ανθρώπους, κάναμε εποικοδομητικές συζητήσεις, πήραμε τροφή για σκέψη τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και και επαγγελματικό.
Αξίζει να αναφέρουμε τους ανθρώπους που μας έκαναν την τιμή να μας μιλήσουν και τους οποίους θα αναφέρω με τυχαία σειρά Φαίη Παπανίκου, Ντεπυ Φλεβοτόμου, Θανάσης Παπαποστόλου, Βίκη Πουλημένου-Τέσντορπφ, Ευγενία Σαββίδου, Γιάννης Φουντής, Κατερίνα Τριγώνη, Angie Verros , Μαρία Βυτινίδου, Ιωάννης Κισκιπελής, Βαλεντίνα Κόρδη, Γιωργος Μελισσαρόπουλος, Μαρία Τσούμαρη, Στέφανος Λέων Βαούτης, Νικόλαος Νικολάου.
Μέσα από αυτό το ταξίδι μάθαμε πράγματα για την προσωπική μας αυτοβελτίωση, μας δόθηκαν κλειδιά ώστε να την εξελίξουμε αλλά και πώς να διαχειριστούμε τα άγχη μας τόσο στη δουλειά αλλά και έξω από αυτή ! Βρήκαμε μικρά κόλπα για να κάνουμε πιο παραγωγική την ημέρα μας, και όπως είπε η Κατερίνα ( Τριγώνη ) αν δεν μπορείς να ξεκινάς τη μέρα σου με γυμναστική ξεκίνα χορεύοντας ! Λύσεις υπάρχουν και τις φέρνουμε στα μέτρα μας !
Και αφού λύσαμε τα εσωτερικά μας -κάναμε ένα μικρό βήμα έστω- επεκταθήκαμε και σε πιο πρακτικά .. Στα της δουλειάς!
Ανακαλύψαμε εργαλεία να κάνουμε τη ζωή στο γραφείο πιο αποτελεσματική -ξέρεις η οργάνωση είναι η μισή δουλειά- , να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας πιο σωστά και για όποιον δεν έχει ακόμη εργασία πάλι προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι. Σας έχουμε Tips πώς να κάνετε ένα σωστό βιογραφικό αλλά όχι μόνο .. Σας έχουμε ένα παιχνίδι, πειρατικό θα έλεγα, που θα σας βοηθήσει να δείτε ποια προσόντα σας είναι πιο ανεπτυγμένα ή πως να τα καλλιεργήσετε!
Τώρα βέβαια εγώ καλά τα λέω αλλά για όλα αυτά υπάρχουν και ντοκουμεντα, αλλά δε θα σας τα πω όλα εδώ ! Θα τα ανακαλύψετε .. Ναι ναι, θα σας πω πως ..
Είναι απλό , θα μας βρείτε στο:
YouTube: https://bit.ly/Rise_HigherYouTube
Facebook Group: https://bit.ly/Rise_Higher-group
Facebook Page: https://bit.ly/RiseHigher_Page,
θα μας βρείτε στο instagram : rise.higher_, στο κανάλι μας στο discord στο οποίο μπορείτε να έχετε καθημερινή επαφή με όλη την ομάδα αλλά και μεταξύ σας ( και να απολαμβάνετε μουσικές βεβαίως βεβαίως γιατι είμαστε και διασκεδαστικοί τύποι ) και στο κανάλι μας στο youtube !
Όλα αυτά τα όμορφα θα ολοκληρωθούν αυτή την Τετάρτη 1 /7 στο τελευταίο μας Live για φέτος! Στις 20.30 ακριβώς θα υποδεχθούμε τον Ιούλιο μαζί με μια ομάδα από την Κρήτη , που μοιράζεται την ίδια αγάπη και τρέλα για τον εθελοντισμό, θα είναι μαζί μας οι Bizrupt Lab, οι κατά κόσμον Αλεξάνδρα Καραπιδάκη και ο Κωνσταντίνος Βασσάκης ! Θα μιλήσουμε για το ρόλο του εθελοντισμού και πώς αυτός επηρεάζει ή όχι την ενδυνάμωση μιας τοπικής κοινωνίας.
Κλείνοντας θα αναφέρω την ομάδα μας, η οποία δούλεψε με μεράκι για όλα αυτα που είδατε μπροστά και πίσω από τις κάμερες, γιατί έχουμε και ντροπαλούς !
Αρχικά ο Αποστόλης Λεούσης που είναι ο κεντρικός πυλώνας (χωρίς αυτόν δε θα ειχατε τη χαρά να μας γνωρίσετε) με τυχαία σειρά και πάλι Χρήστος Γαλάνης ,Βασίλης Σαλέπης, Μαρία Μαρίνου, Κλεοπάτρα Χάσκη, Μαρία Ψυχογυιού, η Μερόπη Κοντοπαναγιώτη , Βασιλική Δαυρή, Κώστας Αλεξίου, Σίσσυ Θεοδωροπούλου , Βασιλική-Σέιε Σούλα , και Ελευθερία Κεχαγιά.
Όλοι μαζί εν μέσω καραντίνας ενώσαμε την δυνάμεις για να σας παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και χαιρόμαστε που είδαμε να το αγκαλιάζετε!
Θα επανέλθουμε με πολλά ωραία θέματα όπως λέμε στην ομάδα μας, γιατί τις πιο ωραίες ιστορίες τις γράφουν οι παρέες.. και εμείς μόλις ξεκινήσαμε!
Θα μας λείψετε .. Καλό καλοκαίρι από εμάς !
Ραντεβού 1/7 στις 20.30 με τους αγαπημένους Bizrupt Lab.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.