Τεστ μνήμης σε κατοίκους του Δήμου Ν. Πηλίου

Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας του Νέου Κέντρου Διασύνδεσης της Μονάδας Αλτσχάιμερ

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, οι επαγγελματίες υγείας του  Νέου Ειδικού  Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ, πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου .

Η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης σε συνεργασία με την υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας στην Αργαλαστή κ. Δέσποινα Θεοδώρου, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας και πραγματοποιήσαν τεστ μνήμης σε κατοίκους του Δήμου Νοτίου Πηλίου, οι οποίοι είχαν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην δράση. Η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί για όλο το 2023 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2421102323 για να κλείσουν ραντεβού.

Το Νέο Ειδικό  Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν  και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Σημειώνεται ότι το Νέο Ειδικό  Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ  συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση»,

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.