Θεματικό διαδικτυακό εργαστήριο για τη διαδικασία ίδρυσης κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας, με την τεχνική υποστήριξη του Open Office, πραγματοποιεί την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, στις 19:00, σε online θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Κοιν.Σ.Επ.: Διαδικασίες ίδρυσης μέσα από την εμπειρία νεοσύστατων επιχειρήσεων».
Σε αυτό το online θεματικό εργαστήριο θα δοθούν κατατοπιστικές πληροφορίες για τις διαδικασίες ίδρυσης μιας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης. Νεοσύστατες Κοιν.Σ.Επ. θα περιγράψουν την εμπειρία τους, τις πρακτικές δυσκολίες και τις λύσεις που προέκυψαν κατά τη διαδικασία της ίδρυσής τους. Θα πραγματοποιηθεί βιωματική άσκησης σύστασης μιας εικονικής κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης με σύγχρονη παρουσίαση της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας το Γενικού Μητρώου φορέων Κ.Αλ.Ο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΖΟΟΜ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή https://forms.gle/AohHf5EJMDR5BVj79 και θα λάβουν το link συμμετοχής στην εκδήλωση.
Η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κ.ΑΛ.Ο.». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014- 2020».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.