Τη δημιουργία Κέντρου Ευαισθητοποίησης στην Αμαλιάπολη θα εγκρίνει το Δ.Σ. Αλμυρού

Τον φάκελο της δημόσιας σύμβασης του έργου «Δημιουργία Κέντρου Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης Κοινού (Κ.Ε.Ε.Κ.) Αμαλιάπολης», θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που επρόκειτο να συνεδριάσει χθες, αλλά η συνεδρίαση αναβλήθηκε και θα γίνει σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Επίσης, θα εγκριθεί η ένταξη του «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλμυρού» με Κωδικό ΟΠΣ 5003160 στο Ε.Π. «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», η αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 60.480 € και η πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για υλοποίηση της πράξης με ιδία μέσα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει το σχέδιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την υλοποίηση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αλμυρού» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020» και θα κάνει αποδοχή της πρόσκλησης για το πρόγραμμα «Φιλόδημος» για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και για εξοπλισμό αναβάθμισης των παιδικών χαρών.
Τέλος, θα τροποποιηθεί απόφαση για την «Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού – Περιφέρειας Θεσσαλίας – Δήμου Αλοννήσου & Δήμου Αλμυρού, για το έργο «Δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων» και θα υποβληθεί πρόταση για την «Κατασκευή ανοιχτού αμφιθεάτρου στη θέση «Πλατάνια» Δ.Κ. Αλμυρού, Δ. Αλμυρού» στο πρόγραμμα LEADER.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.