Τιμάται σήμερα η Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου

Την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου τιμά η Εκκλησία σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου. Όπως έγινε γνωστό «επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Συκής, όπου σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Την Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου τιμούν, επίσης:
Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς : Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Βροχιάς: Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Αφετών: Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς: Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Βυζίτσης: Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του π. Γεωργίου Κορνούτου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.