Το «1ο Central Hackathon» στην Λαμία από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τριήμερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας

Το «1ο Central Hackathon» θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, 11-13 Μαΐου 2018. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Central Hackathon είναι ένας τριήμερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη πιλοτικών εφαρμογών και υπηρεσιών (apps & web solutions) για τη δημόσια διοίκηση και τις έξυπνες Περιφέρειες.

Το Central Hackathon είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην κατεύθυνση επίτευξης της βιώσιμης ανάπτυξης. Η δημιουργία νέων ψηφιακών πεδίων και υπηρεσιών, είναι ικανή να ενισχύσει την εξυπηρέτηση των λειτουργιών των Περιφερειών και των Δήμων μέσα από δομές διαχείρισης διαδραστικού χαρακτήρα, την ανάπτυξη νέων μορφών επιχειρηματικότητας και την χρήση του μοντέλου της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά μέχρι και τις 30 Απριλίου. Ήδη ομάδες από τα Τμήματα Πληροφορικής και Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική έχουν δηλώσει συμμετοχή. Εσύ δεν συμμετέχεις; Περισσότερες πληροφορίες στο http://centralhackathon.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.