Το ψηφοδέλτιο που κατεβάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία

Αύριο η πολιτική εκδήλωση στην παραλία

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελείται από οργανώσεις και αγωνιστές που συμμετέχουν με συνέπεια και έχουν καθοριστικό ρόλο σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο κεφάλαιο, τον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τον σεξισμό, την οικολογική καταστροφή, την καταπίεση κάθε είδους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως σημειώνεται, «στις εκλογές χρειάζεται να δοθεί το μήνυμα ότι ενισχύεται το πιο συνειδητό και αποφασισμένο ρεύμα του εργατικού κινήματος να ανέβει η αυτοπεποίθηση των αντικαπιταλιστών αγωνιστών και αγωνιστριών, γιατί αυτοί και αυτές θα αποτελέσουν την προμετωπίδα των αγώνων την επόμενη μέρα.
ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: ΓΕΡΟΓΙΑΚΟΜΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΟΥΛΑ) συνταξιούχος, ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος, ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) συνταξιούχος καθηγήτρια περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία, ΡΕΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ φοιτητής, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. ΠΤΔΕ Βόλου, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αρχιτέκτονας, ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μεταπτυχιακός φοιτητής, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ φιλόλογος, ιδιωτική υπάλληλος.
Η πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα γίνει αύριο Παρασκευή 12 Μάη, 7.30μμ στην παραλία (Θόλος Πανεπιστημίου) με ομιλητές: -Δραγανίγος Αντώνης – ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Σκούφογλου Νικόλας -Πολ.Γραφ. ΟΚΔΕ-Σπάρτακος -Τσιούνης Τάσος -Μεταπτυχιακός φοιτ.ΗΜΜΥ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.