Το Βελεστίνο τιμά την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βελεστίνο και ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας καλούν τους κατοίκους του Δήμου και τους επισκέπτες να δώσουν το παρών στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν, για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Πολιούχων Αγίων του Βελεστίνου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 19:30 θα ψαλεί στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου, π. Πάμφιλου Κοιλιά. Θα επακολουθήσει Ιερά Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας των Αγίων και Αρτοκλασία.

Το Σάββατο 21 Μαΐου, ανήμερα τις εορτής, στις 7 το πρωί στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος & Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου, π. Επιφανίου Οικονόμου.

Μετά την αρτοκλασία θα μοιραστεί το κουρμπάνι και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στον προαύλειο χώρο του Ναού με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.