Τρόφιμα για Ουκρανία συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός στον Αλμυρό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού, αναφέρει ότι αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για συγκέντρωση τροφίμων.
Πρόκειται για γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά και όσπρια, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο γραφείο του Ε.Ε.Σ. Αλμυρού, δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο σήμερα Τετάρτη και την Παρασκευή ώρες 10 π.μ. ως 12 μ., για να αποσταλούν στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό, για να βοηθήσει τους πληγέντες από τον πόλεμο.
Επίσης ο Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, να καταθέσουν τις δωρεές τους στον λογαριασμό της Eurobank 0026. 0240.30.0201205013 και να αναφέρουν την ένδειξη Ουκρανία. Επίσης όποιος επιθυμεί την προσωρινή φιλοξενία οικογενειών από την Ουκρανία, μπορεί να δηλώσει το κατάλυμα που διαθέτει στα τηλέφωνα 210 3646005 και 210 3609825 (ονοματεπώνυμο, περιοχή και αριθμό ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.