«Βέλη» λόγω εδρών, από Τ. Μπασδάνη στους προέδρους ΣΙΣΑΜ και ΟΕΒΕΜ

Με αφορμή τοποθετήσεις για την κατανομή

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, απαντώντας σχετικά σε χθεσινά δημοσιεύματα, αναφορικά με την κατανομή των εδρών, σημείωσε όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του ΣΙΣΑΜ αντί να εκφράζει την λύπη του για την μείωση των εδρών στην μεταποίηση, θα πρέπει να προβληματίζεται ο ίδιος για την ελλειπή συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του μεταποιητικού τμήματος και στην παντελή απουσία προτάσεων εκ μέρους του για ζητήματα που αφορούν την μεταποίηση.
Ο κ. Σπανός ως πρόεδρος του μεταποιητικού τμήματος συνεργάζεται άψογα με την Δ.Ε. του Επιμελητηρίου και η συμβολή του στην στήριξη τόσο της βιομηχανικής, όσο και της βιοτεχνικής δραστηριότητας της Α’ ΒΙΠΕ και όχι μόνο, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Αναφορικά στον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ σύμφωνα με ατυχείς δηλώσεις του στον Τύπο, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «στο τουριστικό κομμάτι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αντιπροσώπευση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας από αυτή που προτείνεται», επειδή δεν παρακολουθεί τα τοπικά δρώμενα, έχει πλήρη άγνοια του γεγονότος ότι η σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι αυτή που δημιούργησε το νέο τμήμα του Τουρισμού, γιατί θεωρεί ότι η συμβολή των επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό είναι μεγάλη και δεν θα μπορούσε να μην εκπροσωπείται, όπως αυτή την ώρα επάξια εκπροσωπείται από τους Κώστα Λεβέντη, Θέκλα Καμμένου και Γιώργο Ζαφείρη.

Άλλωστε, η πρότασή μας για κάλπη στο νησί του Παπαδιαμάντη, καταδεικνύει την πρόθεσή μας για την στήριξη του κλάδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.