Βόλος: Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στην Αγροτική Παραγωγή

Μια σημαντική ημερίδα με τίτλο «Η Κυκλική Οικονομία στην Αγροτική Παραγωγή» διοργανώνεται το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου (Κτίριο Π.Ε. Μαγνησίας, 3ος όροφος) και ώρες 17:30- 20:30, με φυσική παρουσία, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης μέσω internet. (όλες οι πληροφορίες στο www.karlaclima.gr και στο Fb: www.facebook.com/karlaclimachange) και απευθύνεται σε καλλιεργητές, παραγωγούς, γεωπόνους, επιχειρηματίες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα .
Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης 7 του Έργου “ΚΑΡΛΑ κλίμα-γη-ύδωρ.-Καινοτόμες δράσεις για την προσαρμογή στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, με έμφαση στις χρήσεις γης και στη διαχείριση των υδάτινων πόρων”, που χρηματοδοτείται από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και υλοποιείται αυτή την εποχή στην περιοχή μας, από τους εταίρους του Έργου «Δράση και Ενέργεια»-ΚοινΣΕπ ( συντονιστής του έργου), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου.Περισσότερα: www.karlaclima.gr. Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στο Link https://forms.gle/CWxUtGpT3mbWoyT36
Ππληροφορίες: Συντονισμός:ΚοινΣΕπ Δράση & Ενέργεια – Τηλ. 6946969784, Βαγγέλης Θέος
Οργάνωση: Πολιτιστικός& Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου στο πλαίσιο της Δράσης 7 του Έργου “ΚΑΡΛΑ κλίμα-γη-ύδωρ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.