Βόλος: Σε κατάσταση αναμονής οι καταστηματάρχες εστίασης

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης κ. Στέφανος Στεφάνου
Στα ίδια επίπεδα η τιμή του καφέ λόγω του στοκ που υπάρχει

Στα ίδια επίπεδα με πριν βρίσκεται η τιμή του καφέ μέχρι 1,5 € στα take away και μέχρι 3,5 στις καφετέριες, ενώ οι καταστηματάρχες βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για αυξήσεις, καθώς οι εταιρείες εισαγωγής καφέ έχουν στοκ. Τα παραπάνω ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Γ. Καρεκλίδη, ο Στέφανος Στεφάνου πρόεδρος των Καταστηματαρχών Εστίασης, που συμπλήρωσε ότι στα άλλα είδη παρατηρούνται αυξήσεις, που προς το παρόν απορροφούν οι καταστηματάρχες.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών Μαγνησίας, ανέφερε ότι οι αυξήσεις που αναμένονται είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και από τον προσεχή μήνα και μετά θα δούμε τι θα γίνει, ενώ τόνισε ότι και οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, για να συνδράμει στην οποιαδήποτε αύξηση.

Ο κ. Στεφάνου τόνισε ότι σε όλα τα είδη οι τιμές έχουν αυξηθεί, από τα φρούτα και λαχανικά που προσφέρουν τα καταστήματα, μέχρι και φαγητό στα εστιατόρια και στα τσιπουράδικα, ωστόσο, προς το παρόν οι επιχειρήσεις απορροφούν τις αυξήσεις και δεν έχουν ανεβάσεις τις τιμές τους.
Τέλος, ανέφερε ότι σήμερα αναμένονται εξαγγελίες του υπουργού Υγείας για την είσοδο στα καταστήματα εστίασης και εκτίμησε ότι αν δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να διασκεδάζουν στα καταστήματα, θα είναι μια ώθηση για να εμβολιαστούν περισσότεροι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.