Βροχές και καταιγίδες στη Μαγνησία

Πρόβλεψη αναφέρει, ότι ίσως να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

Βροχές και καταιγίδες αναμενόταν από χθες το βράδυ, όπως και τοπικά συνέβη, αλλά και σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Παρασκευή μέχρι το βράδυ αναμένονται στη Θεσσαλία ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Το Λιμεναρχείο συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόβλεψης και να μην αποπλεύσουν, όσο ισχύουν τα φαινόμενα και στους λουόμενους να δείχνουν προσοχή και να συμμορφώνονται με ρους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης.

«Ο ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης»
Σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος για σήμερα, ενώ τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν συννεφιές και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15…29 οC.
Οι ενδείξεις για το Σάββατο σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία σε πτώση 28…30 οC.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη και η ανώτερη στους 28…31 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.