Μια όμορφη και χαλαρή βραδιά πέρασαν το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου στο Golden Beach Bar στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς τα μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μαγνησίας, καθώς συγκεντρώθηκαν ξανά μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω της υγειονομικής κρίσης.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στα μέλη του Συλλόγου, τα οποία διασκέδασαν και ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και ειδικότερα εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας παρευρέθηκε ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Βασίλειος Καραλής και εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νικόλαος Πλουμιστός και Ιωάννης Φόβος.

Καλωσόρισμα απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Στρουμπόλιας, ο οποίος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και παρευρέθηκαν με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά και τους υποστηρικτές που συνέβαλλαν στο καλύτερο αποτέλεσμα της εκδήλωσης, αλλά και το Επιμελητήριο Μαγνησίας που στηρίζει κάθε δράση που γίνεται για τα Μέλη του Συλλόγου.

Όπως επισημαίνει η Διοίκηση του Συλλόγου «Την περίοδο που διανύουμε, για να τα καταφέρουμε ως επαγγελματίες αλλά και ως κοινωνία συνολικά, είναι απαραίτητη η επικοινωνία, η συνεργασία και η συνοχή. Ο κλάδος των Επιπλοποιών & Συναφών Επαγγελμάτων έχει πληγεί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα, όπως η προστασία και αναγνώριση του επαγγέλματος και η έλλειψη εργατικών χεριών. Μόνο με ενότητα και ομόνοια θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να επιβιώσουμε».
































