Ξεκίνησαν για τρίτη μέρα σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό 30χρονου στην Αλόννησο

Ξεκίνησαν για τρίτη μέρα σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου που αγνοείται στην Αλόννησο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν όλη μέρα και χθες Πέμπτη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου από τη Θεσσαλονίκη, που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, στην Αλόννησο, παρά το γεγονός ότι δύτες, λιμενικοί, ιδιωτικά σκάφη «χτένισαν» την περιοχή «Βότση» από ξηράς και δια θαλάσσης.
Οι έρευνες συνεχίζονται και το βράδυ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχιστούν μέχρι τις 8 πρωί του Σαββάτου, όπως ορίζει η νομοθεσία, ότι πρέπει να γίνουν έρευνες για 72 ώρες. Η μητέρα του νεαρού, απευθύνθηκε και στην Αγγελική Νικολούλη, που μέσα από την ιστοσελίδα που διαθέτει η εκπομπή “ΤΟΥΝΕΛ” , γίνεται έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι, να το αναφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αν και χθες το πρωί δύτες εντόπισαν τη βερμούδα που φορούσε με τα χρήματα που είχε πάνω του και το εσώρουχο (η μπλούζα βρέθηκε την Τετάρτη) μέσα στη θάλασσα, ανοιχτά του λιμανιού της Βότση, δεν βρέθηκε ο ίδιος, παρά τις έρευνες.

Ο 30χρονος που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Βελγίου (σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα) πήγε στο νησί για διακοπές με την 24χρονη φίλη του. Αρχικά δεν κατέβηκε από το πλοίο που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη αλλά κρύφθηκε σε αυτό και τον εντόπισαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, για να τον φέρουν πίσω στην Αλόννησο, καθώς τον αναζητούσε η φίλη του.
Το βράδυ της Τετάρτης είπε στη φίλη του ότι θα πάρει μία βάρκα και θα πάει βαρκάδα, κάτι που τελικά δεν έκανε, αλλά μπήκε και κολύμπησε με τα ρούχα, τα οποία και βρήκαν σήμερα οι δύτες στο βυθό της θάλασσας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούνται τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα, με συντονισμό από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος με περιπολικό σκάφος και δύτες.
Στην Αλόννησο, έχει μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του 30χρονου που όσο περνούν οι ώρες και δεν εντοπίζεται, μεγαλώνει η ανησυχία της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.