Ξεσήκωσε τους κριτές του Voice ο Σωτήρης Γεραμπίνης από το Βόλο (βίντεο)

Ερμήνευσε «Το μαντήλι»

Φωνές που εντυπωσίασαν εμφανίστηκαν στο τρίτο Blind Audition του «The Voice of Greece».
Μετά από το σαρωτικό διήμερο της πρεμιέρας, το «The Voice of Greece» επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου με το τρίτο επεισόδιο της φάσης των Blind Auditions.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας ήδη εντάξει στις ομάδες τους τις πρώτες φωνές, προχώρησαν σε νέες διεκδικήσεις.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τα ταλέντα, τους συγγενείς και τους φίλους τους λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του «The Voice of Greece» βοηθώντας τους να αποβάλλουν το άγχος τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ξεχωριστές φωνές, συγκινητικές στιγμές και συγκλονιστικές διεκδικήσεις σε ένα ακόμη επεισόδιο όπου πρωταγωνίστησε η μουσική.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece» που θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο από τη Minos EMI / Universal;

Από το 3ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι: Δανάη Καλογιάννη, Κόννα, Γιώργος Πάττας, Σωτήρης Γεραμπίνης από το Βόλο και καταγωγή την Ζαγορά, Alex Laertis, Ευγενία Βαζούρα, Στεφανία Γατσάκου, Μαρκέλλα Διαμαντή, Χριστίνα Ζένιου.

Δείτε τον Σωτήρη Γεραμπίνη να τραγουδά “Το μαντήλι” και να ξεσηκώνει τους κριτές

Δείτε τι του είπαν οι κριτές

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.