Υπέκυψε 72χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Σκόπελο-Έπεσε πάνω της βάρκα

Έγινε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο στη Ν. Αγχίαλο, συνελήφθη ο οδηγός Ι.Χ. φορτηγού

Υπέκυψε στα τραύματά της παρά την προσπάθεια των γιατρών του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και την άμεση αεροδιακομιδή της με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, μια 72χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε το μεσημέρι σε τροχαίο ατύχημα στην Σκόπελο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα Πέμπτη 08/06/2023 και ώρα 11:10, το Α.Τ. Σκοπέλου ενημερώθηκε τηλεφωνικά από άγνωστο άτομο για τροχαίο ατύχημα που έγινε 11.00 σήμερα το πρωί στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου Λουτρακίου.
Ειδικότερα ΙΧΦ, κινούμενο με κατεύθυνση από Σκόπελο προς Λουτράκι, οδηγούμενο από ημεδαπό ετών 48, μεταφέροντας ρυμουλκούμενο τρέιλερ με βάρκα, για άγνωστο λόγο λύθηκε το τρέιλερ με την βάρκα, έπεσε στο οδόστρωμα και κινήθηκε μεμονωμένα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την σύγκρουση με δίκυκλο («γουρούνα») οδηγούμενο από 72χρονη γυναίκα, κινούμενο με κατεύθυνση από Λουτράκι προς Σκόπελο, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό της.

Η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Σκοπέλου και μετέπειτα με ελικόπτερο στο Γ.Ν. Βόλου, όπου και κατέληξε.
Ο οδηγός του Ι.Χ φορτηγού συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου στις 18:30 σήμερα και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.. Διενεργήθηκε λήψη δειγμάτων αίματος και από τους δύο οδηγούς για διαπίστωση οινοπνεύματος στον οργανισμό τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.