Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ο Αθανάσιος Σούκιας

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ανακοίνωσε ο κ. Αθανάσιος Σούκιας. Όπως τονίζει « Σήμερα, 20/1/2020 σύμφωνα με την Εγκύκλιο για την διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16/2/2020.
Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στην πόλη του Βόλου (μετά το πέρας των σπουδών μου και την καθημερινή ενασχόλησή μου με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), εντάχθηκα στην οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησιας και της ΟΝΝΕΔ Βόλου.
Τα τελευταία 3 χρόνια με ενεργή παρουσία στους κόλπους της οργάνωσης, αποφάσισα να συμμετάσχω μαζί με φίλους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και να στηρίξω τον υποψήφιο τότε, σημερινό Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη, όπως και να στηρίξω υποψήφιους για τα όργανα της οργάνωσης, ανθρώπους από το Νομό μας. Αντιλαμβανόμενος, επίσης, πλήρως τον ρόλο μου ως Σύνεδρος, δεν θα μπορούσα να μην τοποθετηθώ στο μαζικότερο Συνέδριο της ιστορίας μας. Η τοποθέτηση μου, αφορούσε περιβαλλοντικές σκέψεις και προτάσεις πάνω σε ζητήματα του τόπου μας.
Όντας λοιπόν, ένας νέος άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην πόλη του Βόλου και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας των πολιτών , επιδιώκω η επόμενη μέρα να βρει την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ανοιχτή στην κοινωνία.
Ριζοσπαστική και αντισυμβατική. Εξωστρεφή και αποτελεσματική.
Με παρεμβάσεις και καινοτόμες σκέψεις για λύσεις σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας, με επίκεντρο προφανώς τους νέους ανθρώπους. Με δράσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές αλλά και εθελοντικές που θα αντικατοπτρίζουν τον ρόλο που θέλουμε να έχουμε ως η μεγαλύτερη νεολαία της χώρας, στην κοινωνία.
Όπως κάθε δημοκρατική διαδικασία, έτσι και αυτή, θα οδηγήσει εκατοντάδες νέες και νέους σε λιγότερο από ένα μήνα, στις κάλπες. Πάρα ταύτα, όλα αυτά, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν αν πρώτα απ´ όλα δεν μεριμνήσουμε για την ενότητα της επόμενης μέρας. Έτσι λοιπόν, θέλω να είμαι ο πρώτος που θέτει εαυτόν σε αυτό τον σκοπό.
Μην ξεχνάμε, ότι πρωτίστως, είμαστε νέοι άνθρωποι που με το ήθος, τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε να έχουμε ως στόχο την γενιά μας. Μια γενιά που δοκιμάστηκε, ξενιτεύτηκε αλλά, πλέον, μπορεί κυρίως να ελπίζει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου από κάθε περιοχή του Νομού μας, που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια και που μαζί θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Μια ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας χρήσιμη για τον τόπο μας.

Αθανάσιος Σούκιας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.