Ζ. Μακρή: «Καθημερινή σύνδεση Αλοννήσου με Μαντούδι»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε «μετά από στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλοννήσου Παναγιώτη Αναγνώστου, προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες και, με επίμονη προσπάθεια, κατάφερε να συνδράμει ώστε να γίνει πραγματικότητα η καθημερινή σύνδεση του λιμανιού της Αλοννήσου με το λιμάνι του Μαντουδίου.

Η κα Μακρή στήριξε, από την πρώτη στιγμή, το εύλογο αίτημα του Δημάρχου Αλοννήσου και ενημερώθηκε, με ικανοποίηση, ότι σύμφωνα με το τελικό πρόγραμμα των δρομολογίων από 21/6 έως 15/9 η σύνδεση του λιμανιού της Αλοννήσου με το λιμάνι του Μαντουδίου θα γίνεται καθημερινά.

Η πολιτική παρέμβαση της Υφυπουργού Παιδείας ήταν απαραίτητη και καθοριστική προκειμένου να επιτευχθεί η καθημερινή σύνδεση της Αλοννήσου με το λιμάνι του Μαντουδίου, ενόψει της τουριστικής περιόδου και των αυξημένων αναγκών στις μετακινήσεις, που μέχρι τώρα ήταν μόνο μια φορά τη βδομάδα.

Η θετική αυτή εξέλιξη στο πάγιο και, απόλυτα, δίκαιο αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κατοίκων και των επισκεπτών της Αλοννήσου, έρχεται να ενισχύσει την τουριστική κίνηση του νησιού, την καθημερινή μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων και την άμεση πρόσβαση εκεί που μέχρι πρότινος ήταν περιορισμένη και λειτουργούσε ανασταλτικά για την μετάβαση στην Αλόννησο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.