Κινητή Μονάδα για δωρεάν εξετάσεις από εθελοντές γιατρούς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Μούρεσι

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη 1ηΔράση Τ0 2024 στη Ζαγορά, οι «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης της Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού» και ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίουσε συνεργασία με τους Υγειονομικούς Συλλόγους, τον Ιατρικό, Οδοντιατρικό και Φαρμακευτικό, διοργανώνουν την 2ηΔράση την προσεχή Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 στο Κοινοτικό Κατάστημα στην πλατείαΜουρεσίου.
Την Δράση υποστηρίζουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου (Κέντρο Κοινότητας και Βοήθεια στο Σπίτι).
Ειδικότερα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου μετά τις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της Κοινότητας Μουρεσίου, θα σταθμεύσει η Κινητή Μονάδα που διαθέτει Υπέρηχο, Ακτινογράφο, Καρδιογράφο με εθελοντές γιατρούς για ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις.
Οι 11 ειδικότητες των γιατρών και τα τηλέφωνα για κλείσιμο ραντεβού είναι:
Πνευμονολόγος, Γυναικολόγος, Καρδιολόγος, Παιδίατρος, Ορθοπεδικός, Παθολόγος, Νεφρολόγος, Διαβητολόγος, Δερματολόγος, Οδοντίατρος, Ορθοδοντικός.
Τηλέφωνα για ραντεβού: 24263 50205, 6944609619, 6940924482.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.