Σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών στη Ζαγορά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί του Πηλίου θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή σύσκεψη των ΔΣ στο δημαρχείο της Ζαγοράς Πηλίου μεθαύριο Κυριακή 13/10 και ώρα 20:00.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας Θ. Γεωργαδάκης, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί για το θέμα των περσινών καταστροφών και την αδικία των αποζημιώσεων, για τα ραβασάκια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που βγάζουν τους αγρότες χρεωμένους, για τις νέες καταστροφές που έχουν υποστεί στην φετινή παραγωγή και για τα υπόλοιπα αγροτικά ζητήματα.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί του Πηλίου που πραγματοποίησαν δεκάδες κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια δεν έχουν ικανοποιηθεί στα δίκαια αιτήματα τους, τονίζει ο πρόεδρος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην τελευταία συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Κώστα Τσιάρα, στην Λάρισα, πήραν μια δέσμευση ότι στην εξόφληση του Ντάνιελ θα πληρωθούν με 150 ευρώ οριζόντια και με αύξηση των πορισμάτων κατά 20%. Στα πρώτα πορίσματα μάλιστα που πήραν οι αγρότες στα χέρια τους δεν υπάρχει ούτε η αύξηση 20% ούτε έχουν εξοφληθεί με 150 ευρώ/στέμμα δίκαια όλοι οι αγρότες του Πηλίου.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι, οι αγρότες, δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Θα αποφασίσουν συλλογικά την ερχόμενη Κυριακή για τις επόμενες δράσεις τους, καταλήγει ο Θ. Γεωργαδάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.