Το El Resto Bar, ένα από τα πιο πολυβραβευμένα εστιατόρια της χώρας, συνεχίζει να ξεχωρίζει στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης και φιλοξενίας στο ανατολικό Πήλιο.
Με φόντο την καθηλωτική θέα και σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική του wabi sabi design με τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας, το El Resto Bar αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις με σύγχρονη ματιά.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου βασίζεται στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και της ελληνικής οινοποιίας, με απόλυτο σεβασμό στις πρώτες ύλες και τον τοπικό χαρακτήρα της Μαγνησίας. Οι σταθερές συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς, κτηνοτρόφους και αλιείς διασφαλίζουν τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την τοπική οικονομία.Το μενού του El Resto Bar ανανεώνεται συνεχώς, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της τοπικής αγοράς, ακολουθώντας την εποχικότητα και την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Ενδεικτικά πιάτα
Gyoza φρέσκιας γαρίδας Παγασητικού με σάλτσα από σπετζοφάι
Μάγουλα βιολογικής εκτροφής με μουσελίν πατάτας και φρέσκια τρούφα
Τραχανάς Πορταριάς με άγρια μανιτάρια Πηλίου –
Μουσακάς , με τσιπς μελιτζάνας και καπνιστή πατάτα
Αρνί στον ξυλόφουρνο με κρέμα κρεμμυδιού και σάλτσα δενδρολίβανου
Λαυράκι “Πλακί” με καραμελωμένα κρεμμύδια, ημι-λιαστά τοματίνια και σάλτσα κακαβιάς
Η επιτυχημένη συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σεφ Κίμωνα Λιγδα συνεχίζεται δυναμικά, ενώ την ομάδα εμπλουτίζει πλέον και ο σεφ Νίκος Κλείτσος, φέρνοντας μαζί του βαθιά γνώση της κουζίνας του Πηλίου και του Βόλου.

Το El Resto Bar βρίσκεται εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Agapitos Villas & Guesthouses, μέλους των Small Elegant Hotels of the World, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο παραδοσιακό Μούρεσι.
📍 Μούρεσι, Ανατολικό Πήλιο
🌐 www.pelion-agapitos.com
🌐 www.elresto.gr































