Υποψήφια Δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου η Μαρία Σαμαρά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της

Την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος στον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου ανακοίνωσε η κ. Μαρία Σαμαρά απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής στην παράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενότητας».

 

Η ανακοίνωση έγινε προ ολίγου στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, η κ. Σαμαρά σημειώνει στο μήνυμά της «Μετά από δέκα χρόνια έντονης οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης οι πολίτες αναζητούν μια ελπίδα.

Και ήρθε η ώρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να προασπίσει τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών, να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση έργων και να αναβαθμίσει τη Δημόσια Διοίκηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση της ευθύνης που συνεπάγεται η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου αλλά και της επιτακτικότητας των νέων προκλήσεων απευθύνω ανοικτό προσκλητήριο συμμετοχής για την δημοτική μας παράταξη “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς, με όραμα και διάθεση προσφοράς και δεσμευόμαστε πως με σχέδιο θα δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει

Εμπιστευόμαστε τις νέες γενιές, τους ανθρώπους της δημιουργίας και της εργασίας που μπορούν να εμπνεύσουν με τις φρέσκιες ιδέες τους και την αποτελεσματικότητά τους.

Συστρατευόμαστε με ανθρώπους που ζουν και μοχθούν στον τόπο αυτό, που γνωρίζουν τα ζητήματα των χωριών τους και θα εργαστούν για την κοινωνική πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη.

Θα είμαστε παρόντες σε όλα τα χωριά μας, δίνοντας λύσεις, με διάλογο και σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, πάντα ενωτικά και δίκαια.

Αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε  αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

Και είμαστε αποφασισμένοι να το κατακτήσουμε.

Προς όφελος όλων μας.

Με κεντρικό σύνθημα “Εννιά χωριά μαζί για μια Νέα Δημοτική Αρχή” ξεκινάμε τον αγώνα.

Γιατί ζούμε Μαζί. Γιατί αγωνιζόμαστε Μαζί.

Μαρία Σαμαρά

Υποψήφια Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.