Ζητείται βοήθεια σε υλικά και εθελοντική εργασία…

Καταγγέλλει τον πρώην άνδρα της, ότι έριξε μπογιές στο σπίτι όπου μένει, με το ΑμεΑ παιδί της

Απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά ενός άνδρα απέναντι στην πρώην σύντροφό του, που είναι άνεργη και έχει ένα παιδί με Ειδικές Ανάγκες και παλεύει καθημερινά για την επιβίωσή της. Όπως καταγγέλλεται, ο άνδρας, αντί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες, κάνει τη ζωή της ακόμη πιο δύσκολη, ρίχνοντας τελευταία μπογιές στο φρεσκοβαμμένο σπίτι της γυναίκας και του παιδιού, στη Ν. Ιωνία.
Το επεισόδιο σε βάρος της μονογονεϊκής οικογένειας καταγράφεται στη σελίδα «Μαμάδες Ν. Μαγνησίας» στο Facebook όπου και ζητείται βοήθεια σε υλικά και εθελοντική εργασία, για να αποκατασταθεί ξανά η κατάσταση στο σπίτι.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, η μητέρα είναι άνεργη και παλεύει μόνη για να επιβιώσει αυτή και το παιδί της. Μέσα στην σκληρή της καθημερινότητα ενέταξε την επιδιόρθωση του σπιτιού στη Νέα Ιωνία προκειμένου να μετακομίσει με το παιδί της.
«Ο πρώην σύντροφός της αντί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθειά της, μετέβη στο φρεσκοβαμμένο σπίτι και πέταξε όλες τις μπογιές σε τοίχους και πόρτες κ.α. Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος», τονίζεται στην ανάρτηση, αν και από την Αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται σύλληψη.
Το περιστατικό καταγράφεται στη σελίδα «Μαμάδες Ν. Μαγνησίας» στο fb όπου ζητείται βοήθεια σε υλικά και εργασία, ώστε η γυναίκα να μπορέσει να βάψει ξανά το σπίτι της και να επιβιώσει. «Όποια επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να προσφέρει: χρώματα, στόκο, αστάρι, υγρό για να βγει η μπογιά από την πέτρα και αν γνωρίζετε και κάποιον επαγγελματία ή μη που να μπορεί να βοηθήσει εθελοντικά με χειρωνακτική εργασία, ας επικοινωνήσει μαζί της ή με εμένα.
Επίσης, έχει ανάγκη από μεταλλικό νερό, κρέμες ΝΟΥΝΟΥ φαρίν λακτέ – δημητριακών, φρούτα, λαχανικά και φάρμακα (dispersadrone, xalocom), ενώ και η χρηματική βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη», καταλήγει η ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.