Ενέκρινε η ΕΕΤΤ την απόκτηση της Hol από τη Vodafone

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της εταιρείας HOL από την εταιρεία Vodafone. Η αρμόδια Αρχή έκρινε πως συγκεκριμένη εξέλιξη δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση με πρόσφατη απόφαση και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, η ΕΕΤΤ ενέκρινε την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της εταιρίας HOL από την εταιρία VODAFONE.

Οπως προστίθεται, η ΕΕΤΤ κατόπιν εξέτασης των σχετικών στοιχείων της συναλλαγής κατέληξε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Σημειώνεται πώς η Vodafone εξαγόρασε το 72,7% της Hellas Online προς 72,7 εκατ. ευρώ. Η εταιρία ελέγχει πλέον το 91,2% της Hellas Online.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.