Με μικρά κέρδη τα αμερικανικά παράγωγα

Με μικρά κέρδη κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, με την αγορά να αποτιμά τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του έτους από τις εισηγμένες, ενώ παράλληλα αναμένει τη συνεδρίαση της νομισματικής επιτροπής της Federal Reserve, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Στις 14:20, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 ενισχύονται κατά 0,2% στις 2.116,25 μονάδες, ενώ κατά 27 μονάδες υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 18.043 μονάδες.

Στο ταμπλό, η iGATE υποχωρεί κατά 0,1%, μετά την ανακοίνωση της γαλλικής Capgemini ότι πιθανότατα να υποβάλει πρόταση εξαγοράς της έναντι 4 δισ. δολαρίων.

Επίσης, η Marvell Technology σημειώνει απώλειες 1,6%, μετά την προειδοποίησή της ότι τα έσοδα του πρώτου τριμήνου θα είναι χαμηλότερα του αναμενομένου.

Σήμερα αναμένονται, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Canon και της Restaurant Brands, ενώ το ενδιαφέρον της αγοράς αναμένεται να στραφεί στα στοιχεία της Apple, τα οποία θα ανακοινωθούν μετά την λήξη της σημερινής συνεδρίασης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.