Οριακά πτωτικά τα αμερικανικά παράγωγα

Με μικρές απώλειες κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, με τους επενδυτές να αναμένουν σήμερα η Federal Reserve να διαβεβαιώσει ότι η νομισματική πολιτική δεν θα αλλάξει, τουλάχιστον τους επόμενους λίγους μήνες.

Στις 14:27, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,1% στις 2.109,50 μονάδες, ενώ κατά 17 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 18.041 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Twitter κινείται με απώλειες 0,4%, μετά το χθεσινό -18% που προκλήθηκε από τη διαρροή των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου. Τα προσαρμοσμένα κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 7 σεντς ανά μετοχή και τα έσοδα της διαμορφώθηκαν στα 436 εκατ. δολάρια.

Στον αντίποδα, η GoPro σημειώνει κέρδη 11,2%, μετά την ανακοίνωση ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 52%, ήτοι στα 16,6 εκατ. δολάρια ή 11 σεντς ανά μετοχή.

Σήμερα αναμένεται η ολοκλήρωση της διήμερης συνεδρίασης της νομισματικής επιτροπής της Federal Reserve (FOMC), όπου γίνεται η αποτίμηση των οικονομικών στοιχείων, προκειμένου να ρυθμιστεί η νομισματική πολιτική. Όπως αναφέρουν οι αναλυτές, η Fed να προχωρήσει σε αύξηση του επιτοκίου τον Ιούνιο, με την αγορά να εκτιμά ότι πιθανότατα να γίνει αυτό τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.