Οριακές διακυμάνσεις στα αμερικανικά παράγωγα

Με μικρές διακυμάνσεις κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, με την αγορά να αναμένει την εξαμηνιαία Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής της Federal Reserve, η οποία θα παρουσιαστεί σήμερα από την επικεφαλής Τζάνετ Γέλεν.

Ειδικότερα, στις 14:35, τα συμβόλαια λήξης Σεπτεμβρίου του S&P 500 ενισχύεται κατά 0,1% στις 2.103,75 μονάδες, ενώ κατά 13 μονάδες υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.974 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Bank of America ενισχύεται κατά 2,8%, μετά την ανακοίνωση ότι τα κέρδη δευτέρου τριμήνου διαμορφώθηκαν στα 5,32 δισ. δολάρια. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 22,35 δισ. δολάρια.

Επίσης, η PayPal Holdings σημειώνει κέρδη 1,5%, μετά την ανακοίνωση ότι η Standard & Poor’s Financial Services θα εντάξει τη μετοχή της στους δείκτες S&P 100 και S&P 500, αντικαθιστώντας τις EBay και Noble.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Fed σήμερα θα επιβεβαιώσει την ευελιξία της στη διαμόρφωση των επιτοκίων, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αμερικανική οικονομία. Πλέον το σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι η πρώτη αύξηση του επιτοκίου (μετά το ξέσπασμα της κρίσης το 2008), να μετατίθεται προς τα τέλη του έτους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.