Οριακές μεταβολές στις ευρωαγορές

Οριακές μεταβολές καταγράφουν οι δείκτες στα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, καθώς η αναταραχή στις κινεζικές αγορές εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις στη διεθνή οικονομία.
Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα (10:33), ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,36% στις 5.891 μονάδες, ο γερμανικός DAX καταγράφει πτώση 0,14% στις 9.835 μονάδες, ενώ ο γαλλικός CAC 40 κινείται ανοδικά κατά 0,14% στις 4.339 μονάδες. Ο σύνθετος πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημειώνει απώλειες 0,16% στις 340,79 μονάδες.
Σήμερα το πρωί, με πτώση 5,33% έκλεισε το χρηματιστήριο της Σανγκάης, καταγράφοντας περαιτέρω απώλειες μετά τη μεγάλη πτώση που σημείωσε ο δείκτης την προηγούμενη εβδομάδα. Ο χρηματιστηριακός δείκτης υποχώρησε κατά 5,33%, σημειώνοντας πτώση 169,71 μονάδων για να διαμορφωθεί στις 3.016,70 μονάδες.
Στα εταιρικά νέα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Volkswagen, Mατίας Μίλερ ζήτησε συγγνώμη για το σκάνδαλο εκπομπής ρύπων και ανακοίνωσε την επέκταση των επενδύσεων και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ.
Την ίδια ώρα, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον τάχθηκε εναντίον της εξόδου της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε., τονίζοντας ωστόσο, ότι η κυβέρνησή του θα υλοποιήσει κάθε «επιθυμία» του βρετανικού λαού, όπως αυτή θα εκφραστεί στο επίμαχο δημοψήφισμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.