Το σχεδιασμό για την ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ενέκρινε σε συνεδρίασή του το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, «σύμφωνα με την εισήγηση, στην Αναπτυξιακή Τράπεζα θα ενταχθούν το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το ΕΤΕΑΝ, ενδεχομένως δε και άλλοι κυβερνητικοί φορείς με χρηματοδοτικές λειτουργίες».
Εξάλλου με ευθύνη της Ομάδας Χρηματοπιστωτικού Τομέα του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, το σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση, στο πλαίσιο της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει απόψεις και προτάσεις με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































