Ρευστοποιήσεις στη Wall Street

Με σημαντικές απώλειες ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες, με την αγορά να απογοητεύεται από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την αγορά εργασίας και τη δημιουργία νέων θέσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Ειδικότερα, στις 16:42, ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 0,68% στις 18.078,11 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,63% στις 4.945,99 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,68% στις 2.093,55 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Ambarella σημειώνει άνοδο 3,7%, καθώς τα κέρδη και τα έσοδα που ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του 2014 ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, δείχνοντας ότι και το 2015 αναμένεται ιδιαίτερως θετικό για την κατασκευάστρια εταιρεία μικροεπεξεργαστών.

Στον αντίποδα, η Alcoa υποχωρεί κατά 3,3%, μετά την ανακοίνωση ότι ο Χοσέ Αουρέλιο Ντρουμόντ αναλαμβάνει πρόεδρος της μονάδας στη Λατινική Αμερική, στο Σάο Πάολο.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, τον Φεβρουάριο αυξήθηκαν κατά 212 χιλ. οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Automatic Data Processing, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να δημιουργηθούν 238 χιλ. νέες θέσεις εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο είχαν προστεθεί 250 χιλ. νέοι εργαζόμενοι, βάσει αναθεωρημένων στοιχείων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.