Στ. Κώστας: Εύστοχος και ελπιδοφόρος ο διορισμός της Αικ. Σαββαΐδου

Tις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου, μετά την έκδοση των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και τη δημοσίευση του διορισμού της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Με αφορμή το διορισμό της νέας γενικής γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, το μέλος του δ.σ. και πρόεδρος της Φορολογικής Επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σταύρος Κώστας υπογράμμισε ότι σε μία περίοδο κρίσιμης αλλαγής του οικονομικού προτύπου της χώρας μας, με διακριτούς στόχους, μεταξύ των άλλων, όπως η απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου, η βελτίωση της αξιοπιστίας και σταθερότητας του φορολογικού συστήματος, η πάταξη της φοροδιαφυγής και η ολική βελτίωση της αποδοτικότητας στον τομέα είσπραξης των οφειλών σε φόρους και εισφορές, ο ρόλος της ημιαυτόνομης Φορολογικής Διοίκησης έχει λάβει ιδιαίτερη βαρύτητα.
«Ο διορισμός της κας Κατερίνας Σαββαΐδου», τονίζει, «στο κρίσιμο πόστο της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων δεν μπορεί παρά θεωρείται ιδιαίτερα εύστοχος και ελπιδοφόρος, με βάση την προσωπικότητα, τα ουσιαστικά προσόντα, το ερευνητικό και συγγραφικό έργο, το δυναμισμό, το ήθος και τις αξίες που υπηρετεί η κα Σαββαΐδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.