Ανδρουλάκης για ακρίβεια: Αδιανόητο ο Μητσοτάκης να σιωπά για την κερδοσκοπία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δέσμη μέτρων του ΠΑΣΟΚ

Άμεσα μέτρα θωράκισης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στο ράλι των τιμών στα καύσιμα, στην ενέργεια και σε βασικά καταναλωτικά αγαθά ζήτησε από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας «την ολιγωρία του Πρωθυπουργού».

«Eίναι αδιανόητο ο κ. Μητσοτάκης μέχρι χθες να μην μιλά για την κερδοσκοπία στην αγορά ενέργειας. Το κατάλαβε μετά από μήνες», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης μετά το τέλος της επίσκεψης του στη έκθεση FoodExpo στα Σπάτα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επέμεινε στη δέσμη μέτρων, που με συνέπεια προβάλει εδώ και μήνες για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης:

«Άμεσα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση στην αγορά ενέργειας. Να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των παραγωγών ενέργειας, να μπει πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής, να προστατευθούν οι ευάλωτοι συμπολίτες μας με τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Αυτές οι πολιτικές για μας είναι προτεραιότητα αν θέλουμε να θωρακίσουμε την ελληνική οικονομία μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που έχει διαμορφώσει η ενεργειακή κρίση», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συνομίλησε με εκθέτες, μεταποιητές και παραγωγούς που συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.