Ανοδος στο Χρηματιστήριο, αλλά σε χαμηλά επίπεδα ο τζίρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με άνοδο 1,73% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον Γενικό Δείκτη στις 640,75 μονάδες, αλλά ο τζίρος παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα.

Η ανοδική κίνηση της αγοράς, που ξεκίνησε από τη στήριξη των 610 μονάδων, έφθασε σήμερα τα επίπεδα αντίστασης των 640 μονάδων, με το βασικό δείκτη να καταγράφει συνολικά κέρδη 3,54% κατά τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,20%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 2,85%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+4,71%), της Υγείας (+3,09%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+3,03%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,90%) και της Ακίνητης Περιουσίας(-0,22%).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.